Vin Diesel, discurs emoționant despre regretatul Paul Walker

11 aprilie 2017 13:18   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Vin Diesel (49 de ani) a participat la premiera ”The Fate of the Furious”, în New York, alături de colegii de platou. Actorul a ținut un discurs în care l-a amintit pe regretatul Paul Walker, colegul și prietenul său.

Paul Walker a jucat în șase dintre filmele seriei, iar, în timp ce lucra la cel de-al șaptelea a avut un tragic accident de mașină în urma căruia s-a stins din viață. Vestea morții actorului a șocat întrega lume, mai ales colegii de platou.

Aflat în New York la premiera celui mai recent film al seriei ”The Fast of the Furious”, Vin Diesel a ținut un discur în care a mărturisit că succesul acestor filme se fatorează muncii fratelui său, Paul Walker, Pablo cum îi spunea Diesel. ”Nu a fost zi, nu a fost scenă, nu a fost o secundă în care nu l-am avut pe Paul cu mine în timpul filmărilor.Când vizionezi acest film, vei ști că e făcut cu dragoste”, a spus actorul, potrivit People Celebrity.

O parte din familia regretatului Paul au fost și ei prezenți, izbugnind în lacrimi. Totodată, rapperul și actorul Ludacris, l-a menționat și el pe Walker. ”Am vrut să facem cel mai bun film posibil”.

Paul Walker a murit în 2013, la vârsta de 40 de ani, în mijlocul filmărilor celui de-al șaptelea film. Caleb și Cody, frații săi, au participat la filmrea ultimelor scene în care ar fi trebuit să joace Paul.

Mai multe