Vise spulberate pentru Amy Winehouse: Logodnicul o înşeală!

18 ianuarie 2010 1:43   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Că Amy Winehouse urmează să se recăsătorească cu fostul soţ nu mai este o noutate pentru nimeni, dar faptul că logodnicul ei o înşeală i-ar putea anula cântăreţei planurile de măritiş.

Se pare că Blake Fielder şi-a început idila cu bruneta Sarah Aspin în urmă cu aproape un an, la scurt timp după ieşirea lui din închisoare, dezvăluie News of the World. Mai mult, a şi cerut-o în căsătorie şi chiar au vorbit despre copii. Bineînţeles, în timp ce plănuia o a doua nuntă, cea cu Amy Winehouse, ce ar fi trebuit să aibă loc luna viitoare.

Amy Winehouse şi Blake Fielder se căsătoresc... din nou

Pe 7 ianuarie Blake Fielder a fost fotografiat în timp ce se îmbrăţişa cu Sarah, înainte de a intra în apartamentul pe care el l-a cumpărat.

"Nici nu am mai ajuns în dormitor, ci am făcut dragoste în camera de zi, de cum am intrat în apartament", a declarat Sarah. "Apoi am stat îmbrăţişaţi toată noaptea şi ne-am făcut planuri de căsătorie. Am hotărât că ne vom căsători pe o plajă şi că ne vom petrece luna de miere în Mexico. Chiar mi-a zis că îşi doreşte să îi dăruiesc copii. Mi-a mângâiat burta şi mi-a zis: Sper ca bebeluşul meu să fie acolo", a povestit ea.

Peste câteva zile însă, Sarah avea să afle din presă că cel care îi promitea să o ia de nevastă joacă pe două fronturi: Amy Winehouse spunea cât de fericită este cu Blake şi că este nerăbdătoare să se recăsătorească cu el.

Cu visele spulberate, Sarah l-a confruntat pe Blake. "Mi-a spus: sunt îndrăgostit de tine şi TU eşti persoana cu care vreau să mă căsătoresc. A spus că nu se va căsători cu Amy, dar am realizat că ne-a dus de nas pe amândouă, aşa că îl părăsesc", a adăugat Sarah.

Blake şi Amy s-au căsătorit prima dată în mai 2007, dar un an mai târziu s-au despărţit din cauza problemelor pe care amândoi le aveau cu drogurile şi alcoolul.

"Până săptămâna trecută ne vedeam o dată la două-trei zile. Tocmai de-aia nici nu-mi vine să cred ce a făcut: plănuia o altă nuntă, în timp ce încerca să conceapă un copil cu mine. Sper doar că nu îi spune aceleaşi texte şi lui Amy - ea ar trebui să renunţe la el înante de a fi prea târziu", a adăugat Sarah.

Rămâne de văzut dacă şi Amy va fi la fel de hotărâtă.

Mai multe