Weinstein s-a retras de la orele de terapie! "Toate relaţiile mele au fost consensuale"

22 octombrie 2017 8:53   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Producătorul de film, Harvey Weinstein, acuzat de hărţuire sexuală de numeroase actriţe de la Hollywood, consideră că toate acuzaţiile care i se aduc reprezintă o conspiraţie împotriva lui şi le respinge vehement. Mai mult decât atât, el s-a retras de la orele de terapie de grup.

După ce a fost acuzat de mai multe actriţe de hărţuire sexuală şi de viol, Harvey Weinstein a participat la un ore de terapie într-un centru de reabilitare. Mogulul căzut în dizgraţie neagă în continuare toate acuzaţiile care i se aduc, iar ceilalţi participanţi la orele de consiliere au povestit că Weinstein nu acordă deloc interes acestui proces, adormind în timpul şedinţei şi părăsind sala pentru a vorbi la telefon. În timp ce alţi pacienţi îşi spun poveştile personale, Weinstein adoarme sau ascultă plictisit cele relatate. Mai mult decât atât, potrivit surselor, Weinstein s-a retras de la orele de terpaie de grup şi şi-a angajat un terapeut personal care îl însoţeşte în permanenţă. "Realizează că s-a comportat într-un mod deplasat, dar insistă că nu a violat pe nimeni şi că toate întâlnirile sale, urmate de acte sexuale, au fost consensuale", a adăugat aceeaşi sursă. 

Actriţe precum Gwyneth Paltrow, Kate Beckinsale şi Angelina Jolie l-au acuzat de hărţuire sexuală, în timp ce Rose McGrown este cea care susţine că a fost violată de Weinstein. 

Mai multe