Wentworth Miller, actorul din ”Prison Break”, neschimbat la 44 de ani

30 martie 2017 19:09   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

"Prison Break" l-a adus în atenția publicului și l-a facut să fie unul dintre cei mai râzvniți burlaci din lumea cinematografiei. Toamna anului acesta aduce pe ecrane un nou sezon al celebrului serial, motiv pentru care Wentworth Miller a începu să participe din nou la evenimente.

Rolul pe care l-a interpretat în serialul care a ținut milioane de oameni cu sufletul la gură a atras după sine și simpatia multor fete. Mai toate adolescentele îl visau, până când acesta le-a frânt inimile cu declarația sa în care a recunoscut că este gay.

Producătorii se pregătesc să lanseze un nou sezon din "Prison Break", în toamna acestui an, iar actorul a început să meargă la evenimente și să se expună în fața fotografilor, lucru pe care l-a făcut mai puțin de la terminarea filmărilor până în prezent.

Miller și-a făcut apariția la ”Paley Center for Media” îmbrăcat în negru din cap până în picioare, dar zâmbindu-le tuturor, pozând alături de colegii din serial. La 44 de ani, actorul pare aproape neschimbat.

Mai multe