Whitney Houston, moartea a scăpat-o de datoria de 1,5 milioane $?

11 mai 2013 14:50   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Întrebări fără răspuns! Moartea fulgerătoare a cântăreţei Whitney Houston, de numai 48 de ani, la 11 februarie 2012, rămâne un mister. Milioane de fani din întrega lume sunt convinşi că ea încă trăieşte.

A câştigat sute de milioane de euro, dar dependenţa de droguri a distrus-o! În momentul în care s-a anunţat moartea ei cu totul neaşteptată, Whitney Houston era hăituită de furnizorii de stupefiante pentru o datorie de 1,5 milioane de dolari.

S-a speculat că aceştia ar fi ucis-o din cauza datoriei, dar ipoteza nu stă deloc în picioare, întrucât dispariţia cântăreţei nu ar fi rezolvat în nici un fel problema traficanţilor.

Toată lumea s-a întrebat cum putea cel mai bine Whitney să scape de ameninţările acestor nelegiuiţi?

Înscenându-şi moartea! Şi astfel au început să apară zvonurile că s-ar fi ascuns undeva în Insulele Fiji. Numeroşi fani susţin că ar fi văzut-o în diverse locuri după data morţii.

În 2009, Bobby Brown şi Whitney au încercat să-şi mai dea o şansă

Sute de martori oculari se jură că ar fi zărit-o recent în taximetre, magazine sau chiar într-un restaurant din Newark. Speculaţiile că ar fi vie sunt alimentate şi de faptul că nimeni nu a văzut-o în coşciugul închis, iar familia a instituit în mod suspect un regim de pază extrem de ridicat la morgă...

Coşciugul a fost tot timpul închis

În plus, cu o jumătate de oră înainte de anunţul că ar fi fost găsită moartă în camera sa, lucrătorii din Hotelul Beverly Hilton din Los Angeles spun că au văzut-o într-o stare bună. Nu părea deloc drogată, părea chiar bine dispusă.

Era în relaţii foarte bune cu fiica ei, pe care o aştepta să vină. La acestea se adaugă şi faptul că primul lucru pe care l-au făcut cei însărcinaţi cu paza ei, în momentul în care a ajuns serviciul de ambulanţă, a fost evacuarea întregului etaj şi transportarea pe uşa din spate a hotelului a trupului ei neînsufleţit. Dar să fi fost oare neînsufleţit?

Născută la 9 august 1963, în Newark, New Jersey, Whitney şi-a început cariera ca manechin. A fost descoperită în 1985, când a lansat primul album, vândut în 25 de milioane de exemplare, pentru care a luat 13 discuri de platină. În 1987 a lansat al doilea album şi a devenit prima artistă din istorie cu patru single-uri numărul 1 pe acelaşi disc. În 1992, lansează celebrul film "Bodyguard", un enorm succes care obţine câştiguri de 410 milioane de dolari.

Cântecul "I Will Always Love You" devine unul din hit-urile cele mai iubite din toate timpurile. În 1998 şi 2000 lansează alte două albume, vândute în sute de mii de exemplare, şi mai joacă în câteva filme. Whitney Houston a  fost unul dintre artiştii cei mai rentabili din istorie şi a vândut 220 de milioane de albume.

Fiica a doi afroamericani, John Russel Jr şi Cissy Hou­ston, Whitney a crescut într-un mediu muzical, cu o mamă coristă şi cu verişoara Dionne Warwick. În 1981 a apărut în revistele "Glamour" şi "Seventeen". În 1990, se mută în orăşelul Mendham, New Jersey, unde îl cunoaşte pe Bobby Brown. La 18 iulie 1992, se căsătoresc şi, la 4 martie 1993 se naşte Bobbi Kristina.

Brown a adus după el trei copii din două relaţii precedente. Trăieşte o viaţă grea cu soţul violent care o înşală. În 2006, Whitney decide să divorţeze. Anunţă înregistrarea unui nou album, dar vocea o lasă. Vedeta îşi pierde casa din Atlanta pentru datorii la fisc. În 2008, Bobbi Kristina încearcă să o omoare. În 2010, Whitney face un turneu, care eşuează. Suferă o infecţie a corzilor vocale şi e internată la Paris.

Mai multe