Whitney Houston «sparge» 300.000 $ pe cocaină

20 iulie 2010 13:26   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

„Whitney este un mort care se încăpăţânează să trăiască. Dacă ar renunţa la cocaină ar muri”. Acestea au fost declaraţiile şocante ale traficantului de droguri personal al divei, pentru National Enquirer.

Cântăreaţa cheltuieşte peste 300.000 de dolari pe an numai pe droguri. A încercat să renunţe la viciu anul trecut, dar nu a rezistat tentaţiei. S-a reapucat în luna ianuarie când şi-a angajat chiar şi un traficant personal care să o aprovizioneze cu cocaină.

Contactat de reporterii publicaţiei americane, acesta a făcut declaraţii şocante cu privire la cantitatea de droguri pe care o consumă Whitney.

„Whitney este o femeie moartă care umblă. Având în vedere că prizează în cantităţi uriaşe, sunt convins că nu mai trăieşte mult. Dacă o ţine tot aşa, moare în câteva luni", a confirmat un prieten de-al cântăreţei din Houston.

Traficantul personal îi vinde pe săptămână „marfă" în valoare de peste 6.300 de dolari.

„Niciodată nu a cumpărat mai puţin de un kilogram pe săptămână. E enorm. Cu o asemenea cantitate se droghează o armată întreagă", a declarat dealerul sub protecţia anonimatului.

Prizează de peste 6.300 $ într-o săptămână

Conform traficantului, cântăreaţa cumpără numai marfă de calitate, adusă direct din Columbia. Pe piaţa drogurilor din Los Angeles şi New York, un gram de cocaină este cotat cu preţuri cuprinse între 300 şi 650 de dolari.

Preţul variază în funcţie de calitatea produsului. Cocaina se obţine din frunzele de coca şi este un drog energizant, care dă dependenţă psihică extrem de severă.

„Whitney preferă să prizeze de 6.300$ într-o săptămână. Asta o să îi aducă în mod sigur sfârşitul", a declarat dealerul.

Mai multe