Will Smith rupe sala de gimnastică pentru că vrea pătrățele. Cum se chinuiește actorul să slăbească

11 iunie 2021 11:03   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Will Smith, 52 de ani, rupe sala de gimnastică pentru că vrea să slăbească. Actorul care în urmă cu o lună stârnea amuzamentul tuturor cu o fotografie ”cu burtică” s-a pus serios pe treabă. El are un antrenor personal și trage zilnic de fiare. Recent a postat o fotografie în care apare făcând abdomene și transpirând din greu.

Will Smith și-a șocat fanii la 2 mai după ce a postat o fotografie pe contul lui de Instagram. Actorul de 52 de ani a dat vina pe pandemia de COVID-19 care l-a obligat să stea în casă tot anul 2020 și pe lenea îngrozitoare care la țintuit de canapea. El s-a îngrășat aproape 10 kilograme după ce s-a îndopat cu prăjituri și mâncare fast food. Will Smith (52 de ani) şi-a surprins fanii la 2 mai când a postat o fotografie pe contul lui de Instagram şi a recunoscut cu mâna pe inimă că e în ”cea mai proastă formă fizică din viaţa lui”. Actorul care are 1,88 m înălţime a ajuns la peste 90 kg după ce a lenevit îngrozitor, a stat numai pe canapea şi s-a îndopat cu dulciuri şi fast-food pe perioada pandemiei de COVID-19.

Citește și:

Will Smith s-a pus pe slăbit şi e deja mai uşor cu 3 kg

Secretul familiei Smith! Protecția Copilului l-a anchetat pe actor pentru că și-ar fi înfometat fiica

Will Smith a început antrenamentele

Actorul de 52 de ani a promis public pe rețelele de socializare că va începe să slăbească şi la 19 mai a postat prima fotografie din timpul antrenamentelor de la sala de fitness. Starul cu o avere de 350 milioane $ a apelat la ajutorul specialiştilor şi e susţinut de soţia lui, Jada Pinkett, cu care s-a însurat în 1997 şi care i-a dăruit doi copii, pe Jaden (22 de ani) şi pe Willow (20 de ani). La 29 mai el a revenit pe reţelele sociale cu o fotografie în boxeri. A anunţat că a slăbit aproape 3 kg. Zilnic postează o fotografie de la antrenamente, dar recunoaște că rezultatele se lasă îndelung așteptate.

Mai multe