Woody Allen, primul interviu televizat, după 30 de ani. Neagă acuzațiile de agresiune sexuală aduse de fiica sa

29 martie 2021 11:34   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Regizorul Woody Allen declară, în primul interviu în aproape 30 de ani la televiziunea americană, difuzat de Paramount Plus, că nu şi-a abuzat sexual niciodată fiica și că zvonurile sunt complet neadevărate.

Tema centrală a interviului cu Allen se bazează în principal pe argumentele pe care regizorul, în vârstă de 85 de ani, le-a adus în apărarea sa de când acuzaţiile au devenit publice pe când Dylan avea 7 ani. 

Variety l-a întrebat pe purtătorul de cuvânt al lui Allen, sora şi producătoarea Letty Aronson, dacă CBS News anunţase tabăra lui Allen că interviul avea să fie împachetat împreună cu interviul cu Dylan Farrow şi difuzat pe Paramount Plus.

Aronson a răspuns "nu". "Este necinstit şi scandalos. Sper că oameni vor lua în considerare acest lucru pe viitor, înainte de a avea încredere în program". 

Regizorul neagă acuzațiile pe care i le aduce fiica sa 

În interviu, Allen, ca întotdeauna, a negat acuzaţiile formulate de Dylan Farrow, insistând că ele au fost încurajate de mama ei Mia Farrow, care era furioasă din cauza despărţirii după 12 ani de relaţie cu Allen. 

El şi Mia Farrow au avut o despărţire amară în 1992, după ce actriţa a descoperit că Allen are o relaţie cu fiica adoptivă Soon-Yi Previn, cu care cineastul s-a căsătorit în 1997. 

"Este atât de absurd şi defăimarea a rămas şi preferă să se agaţe de noţiunea că am molestat-o pe Dylan, de posibilitatea că aş fi molestat-o", i-a declarat Allen lui Cowan."Nimic din ce am făcut cu Dylan în viaţa mea nu poate fi interpretat astfel". 

Woody Allen, o carieră de succes

Woody Allen, născut pe 1 decembrie 1935, la New York, este regizor, scenarist şi actor. A debutat ca regizor cu „What's Up, Tiger Lily?”, în 1966, iar printre cele mai cunoscute filme ale sale se numără „Annie Hall” (1977), „Manhattan” (1979), „Another Woman” (1988), „Match Point” (2005), „Vicky Cristina Barcelona” (2008), „Midnight in Paris” (2011), „Blue Jasmine” (2013) şi „Café Society” (2016).

Cinastul a fost recompensat cu trei premii Oscar pentru cel mai bun scenariu original - în 2012, pentru „Midnight in Paris”, în 1987, pentru „Hannah and Her Sisters”, şi în 1978, pentru „Annie Hall”, şi unul pentru regie, în 1978, pentru „Annie Hall”.

Din palmaresul său mai fac parte, între altele, trei trofeee Globul de Aur şi şapte premii BAFTA.

Mai multe