Wow, ce apariție! Yolanda Hadid a întors toate privirile pe străzile din New York

14 martie 2018 13:51   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Yolanda Hadid arată fabulos la 54 de ani . Mama celor mai cunoscute manechine din lume a fost fotografiată recent pe străzile din New York. Blonda a întors toate privirile cu ținuta ei tinerească și colorată.

Yolanda este fără doar și poate cea mai cool mamă din showbiz-ul internațional. Blonda are trei copii cu iordanianul Mohamed Hadid: Gigi, Bella şi Anwar. Cei doi au fost căsătoriţi între anii 1994 şi 2000. Yolanda s-a recăsătorit în 2011 cu muzicianul David Foster, de care a divorțat însă anul trecut.

Fetele sale fac parte din elita modelingului internațional , iar Yolanda a fost la rândul ei un manechin de succes. Fotomodelul cu origini olandeze a gustat din succes de la o vârstă fragedă şi în urmă cu mai bine de 30 de ani poza în costume de baie pe cele mai râvnite coperţi de modă.

Mama surorilor Hadid și-a păstrat silueta silfidică, zâmbetul perfect, dar și bunul gust în materie de haine. De când s-a mutat la New York pentru a fi mai aproape de copiii ei, Yolanda este mereu urmărită de paparazzi.

Aparițiile ei pe străzile din New York sunt memorabile și asta pentru că Yolanda are o garderobă impresionantă. Blonda a fost fotografiată recent într-o ținută extrem de cool și tinerească. Yolanda a ales o geacă galbenă, cizme în aceeași nuanță și o pereche de blugi skinny care se mulau perfect pe trupul fără cusur al blondei.

Yolanda este şi vedetă de televiziune şi s-a remarcat în emisiunea de tip reality show “Real Housewives of Beverly Hills”. Mama celor două modele este şi designer de interior.

Mai multe