Wow, ce apariţii! Blake Lively a schimbat patru ţinute într-o zi

11 septembrie 2018 17:03   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Blake Lively este una dintre cele mai sexy actriţe de la Hollywood şi un fashion icon pentru milioane de tinere din lumea întreagă. Aflată în plină campanie de promovare a filmului “O simplă favoare”, blonda de 31 de ani a schimbat patru ţinute în decursul a câtorva ore.

Este preferata designerilor de modă şi impresionează cu alegerile sale vestimentare de fiecare dată. Ce-i drept, frumoasa actriţă are şi un trup de fotomodel, care îi permite să poarte absolut orice şi să arate spectaculos.

Actriţa îşi promovează cel mai nou film

Fie că e pe covorul roşu, la un show de televiziune, o premieră de film sau la o promenadă cu familia, Blake Lively culege doar laude pentru stilul ei inconfundabil.

Nevasta şi mama copiilor lui Ryan Reynolds se află în plină campanie de promovare a noului ei film “O simplă favoare”, în care joacă alături de Anna Kendrick.

Talentata actriţă a făcut parada modei la New York, acolo unde a participat la mai multe show-uri de televiziune. Blake este mai nou fana pantalonilor, aşa că pentru cele patru apariţii a optat pentru ţinute masculine. Actriţa a îmbrăcat un deux-piece, sacou şi pantalon, de culoare orange, pentru emisiunea “Good Morning America”.

Câteva ore mai târziu, Blake era pozată tot pe străzile din New York într-o salopetă albastră, care îi venea ca turnată. Actriţa şi-a lăsat părul pe spate şi a ales un machiaj natural. Pentru emisiunea “Live with Kelly şi Ryan”, Blake a mizat pe verde şi nu a dat greş. Şi pentru apariţia de la GMA, Blake a ales tot un costum format din pantalon şi sacou înflorat, de culoare albastru, scrie Daily Mail.

Anul trecut, în octombrie, Blake Lively a stabilit chiar un record, când a schimbat numai puţin de şapte ţinute într-o singură zi.

Mai multe