Wow! Ce bine arată Elizabeth Hurley la 52 de ani! Care e secretul ei

20 august 2017 9:21   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Elizabeth Hurley este ca vinul. Cu cât înaintează în vârstă, cu atât arată mai bine. Actrița britanică a pozat în costum de baie la 52 de ani și arată chiar mai bine decât în adolescență.

E mai frumoasă chiar decât așa cum era în anii '90, atunci când interpreta rolul Vanessei Kensington în filmul „Austin Powers: International Man of Mystery”. Sâmbătă, într-o serie de imagini publicate pe Instagram, Liz le-a arătat fanilor că este într-o formă fizică de zile mari, fiind îmbrăcată într-un costum de baie dintr-o piesă, de culoarea șampaniei, acoperindu-și umerii cu un kimono cochet.

Nu şi-a făcut operaţii estetice, în afară de faptul că şi-a pus silicoane. Şi, cu toate acestea, Elizabeth Hurley (51 de ani) se păstrează la fel de ispititoare ca în tinerețe. După ce l-a născut pe fiul ei, Damian, în 2002, a început să aibă mare grijă la dietă. Nu mănâncă decât o singură masă pe zi, la prânz, multe fructe şi legume, carne de pasăre şi peşte. Nu pune gura pe dulciuri. Numai de Sărbători îşi permite o tabletă de ciocolată ecologică sau o linguriţă de îngheţată. Face zilnic gimnastică şi doarme opt ore pe noapte, însă adesea se duce înfometată la culcare.

Mai multe