Wow! Cum arată Diana Ross în costum de baie, la 73 de ani

10 ianuarie 2018 13:39   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Are 73 de ani, dar nu-i arată! Diana Ross a fost surprinsă zilele trecute la plajă, de către fotoreporterii de peste Ocean. Regina muzicii soul se bucură de vacanţă în Hawaii, alături de copiii şi nepoţii ei.

De câteva zile, Diana Ross (73 de ani) se află în Oahu, o insulă din Hawaii, unde se bronzează alături de familie. Cântăreaţa e într-o formă fizică de invidiat, deși și ea are probleme cu celulita, scrie Daily Mail.

Vedeta a purtat un costum de baie întreg, de culoare roşie, şi un pareo în aceeaşi nuanţă. Nu puteau lipsi ochelarii de soare şi accesoriile stylish. Diana a purtat o pereche de cerceii statement şi nu şi-a sfiint să-şi ascundă picioarele sau decolteul voluptuos.

Cântăreaţa n-a renunţat la marea ei iubire şi este activă pe scena muzicală. Diana are programat un concert luna aceasta în Honolulu (Hawaii), iar în februarie va susţine nouă spectacole în Las Vegas.

Născută în Detroit, Diana Ross are la activ 12 premii Grammy. În cei peste 50 de ani de carieră a strâns o avere de 250 de milioane de dolari. Cele mai cunoscute piese ale sale sunt “Chain reaction”, “Upside down”, “Take me higher” etc. În 1977, cântăreaţa s-a iubit cu Ilie Năstase.

Mai multe