Wow! Eva Longoria, incendiară în bikini la 47 de ani. Zici că e Kim Kardashian

23 august 2022 17:43   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Eva Longoria a avut o apariție de senzație în timp ce se bucura de o binemeritată vacanță într-o destinație exotică. Superba actriță s-a lăsat fotografiată într-un costum de baie extrem de decoltat, care îi arăta formele naturale, cu bust voluptuos și șolduri arcuite, o siluetă care ar face-o geloasă chiar și pe Kim Kardashian. 

Eva Longoria este o adevărată divă și își revendică acest statut constant cu extrem de multă naturalețe. Artista este într-o formă de zile mari la vârsta de 47 de ani, iar acest aspect a fost evident în ultimele imagini publicate pe contul personal de social-media. Eva Longoria s-a etalat într-o pereche de bikini minusculi ce-i lăsau la vedere picioarele lucrate, coapsele tonifiate și talia de viespe.

Actrița s-a pozat într-o ipostază senzuală imediat după o sesiune de înot, astfel că pletele lungi și negre și pielea bronzată o făceau să semene izbitor de mult cu celebra Kim Kardashian. Putem spune că cele două chiar au o tipologie asemănătoare în ceea ce privește fizicul, având în vedere că ambele sunt de statură minionă, ceea ce demonstrează că "esențele bune vin în sticluțe mici".

Desigur există o diferență esențială care o deosebește pe Eva Longoria de Kim Kardashian, în privința siluetei și anume că actrița are forme 100% naturale, pe când starleta reality-showurilor posibil să nu mai țină evidență modificărilor estetice prin care a trecut de-a lungul timpului. 

Eva Longoria, secretul unei siluete de divă

Cum își menține Eva Longoria silueta? Ei bine nu este vorba de un metabolism bun, căci actrița a postat un clip chiar din timpul antrenamentului de fitness. Artista poartă o pereche de colanți și o bustieră și este departe de imaginea plină de strălucire pe care o afișează pe covorul roșu, însă putem vedea clar că Eva muncește din greu pentru silueta ei. 

Mai multe