Zsa Zsa Gabor, transportată la spital în stare de inconştienţă

1 septembrie 2010 10:24   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Actriţa americană Zsa Zsa Gabor, în vârstă de 93 de ani, a fost transportată, marţi, la un spital din Los Angeles, după ce a fost descoperită în stare de inconştienţă de către soţul ei, Frederic von Anhalt, informează AFP.

"În jurul orei 11.00 dimineaţa (18.00 GMT), soţul actriţei Zsa Zsa Gabor a sunat la numărul 911 (numărul serviciilor de urgenţă din Statele Unite ale Americii, n.r.), după ce şi-a găsit soţia în stare de inconştienţă", a declarat John Blanchette, purtătorul de cuvânt al artistei de origine maghiară. "Actriţa a fost transportată de urgenţă la centrul medical Ronald Reagan", a adăugat aceeaşi sursă.

La puţin timp după aceea, agentul de presă al Francescăi Hilton, fiica actriţei Zsa Zsa Gabor şi a magnatului Conrad Hilton, a confirmat faptul că artista a fost internată, dar a precizat că starea acesteia este "stabilă", informează Mediafax.

"Viaţa ei nu este în pericol", a declarat Ed Lozzi, sursa citată.

Actriţa Zsa Zsa Gabor a fost spitalizată de mai multe ori în ultimele luni din cauza complicaţiilor apărute în urma unei operaţii de înlocuire a articulaţiei unui şold. La jumătatea lunii august, ea a refuzat o nouă intervenţie chirurgicală şi a cerut să fie transportată la reşedinţa ei din luxosul cartier Bel Air din Los Angeles, unde locuieşte împreună cu soţul ei, Frederic von Anhalt.

Frederic von Anhalt a apărut pe prima pagină a ziarelor americane în urmă cu câţiva ani, când a revendicat paternitatea fiicei starletei Anna Nicole Smith, la câteva zile după moartea actriţei.

Mai multe