10 ani fără Mădălina Manole. Ion Manole, tată, soț și bunic care a pierdut totul: «Mi-am văzut nepotul doar în ziare»

13 iulie 2020 21:40   Vedete românești
Ultima actualizare:

Se împlineşte un deceniu de când Anca Magdalena Mircea, cunoscută ca Mădălina Manole, a decis să-şi încheie socotelile cu viaţa. Pe 14 iulie 2010, solista de muzică uşoară a băut pesticid, care a ucis-o pe loc, la 43 de ani, chiar de ziua ei de naştere. De atunci, tatăl ei, Ion Manole (77 de ani), nu şi-a mai văzut nepotul.

A băut furadan, un pesticid puternic, pe 14 iulie 2010, exact în ziua în care împlinea 43 de ani, şocând o ţară întreagă. Au trecut zece de ani de când interpreta a provocat, cu gestul extrem, un ocean de regrete şi de durere. De atunci, Ion Manole, tatăl artistei, nu şi-a mai văzut nepoţelul, pe Petru Jr. (11 ani), de care îi este foarte dor, întrucât relaţiile dintre familia Mădălinei şi soţul acesteia, Petru Mircea (51 de ani), s-au deteriorat când s-a prăpădit cântăreaţa. Pe soţia lui, Eugenia, mama Mădălinei, a pierdut-o în martie 2017, răpusă de un cancer pulmonar. Fiul său, Marian Manole (51 de ani), şi băiatul acestuia, Mihăiţă (22 ani), l-au ajutat să treacă peste suferinţe. ”Pe fata mea, Măgduţa, o port de zece ani în suflet. Şi pe soţie”, ni se confesează, îndurerat, Ion Manole.  

Pe celălalt nepot, Petru Jr., fiul Mădălinei, nu l-a mai văzut de mic, din cauza relaţiilor tensionate dintre el şi ginerele său. ”L-am mai văzut prin ziare. Ginerele meu nu a vrut să vină cu copilul la mine… Poate o veni mâine (n.r. - azi) cu el, în cimitir, la fata mea! Să îl văd şi eu! Are 11 ani. Se face mare şi decide singur… Am avut o întâlnire cu o săptămână în urmă cu Mircea, pentru succesiunea soţiei mele. Am întrebat: <<Unde e copilul de nu a venit şi el, e la Botoşani?>>. A dat din cap că e acasă, nu ştiu ce-i spune. Dar taică-său arată ca un cerşetor. Era îmbrăcat urât, cu ceva ce ar fi făcut curat prin curte, acum zece ani. Mi-a fost milă de el, ca om. Se vede că nu mai e fata mea”, mai spune, cu lacrimi în ochi, tatăl artistei.  

Citeşte şi:

EXCLUSIV Fiul Mădălinei Manole a crescut şi seamănă leit cu mama lui. Ce grijuliu e Petru Mircea cu băiatul!

Marian Manole: «L-aş ierta după opt ani pe soţul Mădălinei, de dragul nepotului!»

Mai multe