A ajuns în fața Castelului Corvinilor și s-a speriat. A crezut că este bântuit de fantome

26 iulie 2016 17:14   Vedete românești
Ultima actualizare:

Valentina Ionescu, o cunoscută solistă de muzică populară, cea care a participat la emisiunea „Hell’s Kitchen” de la Antena 1, a ratat o excursie din cauza fricii ei pentru fantome şi fenomene paranormale.

Aflată într-o scurtă escapadă din agitaţia Bucureştiului, aceasta a vizitat Transilvania şi a ajuns la impresionantul castel al Corvinilor, din Hunedoara. Cântăreaţa de muzică populară s-a speriat teribil atunci când un amic care o însoțea, i-a povestit despre experienţa englezilor de la emisiunea “Most Haunted Live”. Aceștia au stat în castel trei nopţi şi au prezentat publicului, în primul episod filmat în afara Marii Britanii, “Transylvania”, o imagine în care ai putea să juri că apare o fantomă ridicându-se din pardoseală şi alunecând pe coridoarele castelului. 

Filmarea postată pe YouTube are zeci de mii de vizionari. „Imediat după ce mi-a povestit istoricul am simţit foarte multă energie negativă. Eu nu cred că sunt fantome, dar castelul mi-a stârnit fiori reci. Nu ştiu dacă e din cauza poveştii dar câteva zile m-am gândit la acele imagini din filmuleţ” a declarat solista, care a renunţat pe loc să mai viziteze interiorul castelului. A ajuns la porţile sale, s-a fotografiat la intrare şi nu a dorit cu niciun chip să intre în castel.

Mai multe