A ajuns piele şi os! Dorian Popa a slăbit 11 kilograme în junglă

10 martie 2015 19:38   Vedete românești
Ultima actualizare:

A ajuns până în finală, dar s-a clasat pe locul doi. Dorian Popa (26 de ani) a făcut tot ca să câştige titlul de regele junglei, însă favoritul publicului a fost Cărălin Moroşanu. Vizibil slăbit şi tras la faţă, solistul din LaLaBand s-a întors marţi dimineaţă în ţară, fiind aşteptat la aeroport de iubita sa Claudia.

Dorian Popa a plecat un pachet de muşchi şi s-a întors cu peste zece kilograme mai puţin. Nici nu este de mirare că a slăbit atât de mult din moment ce timp de 21 de zile a mâncat orez şi fasole şi ocazional câte o bucăţică mică de carne. Invitat în platoul "La Măruţă", Dorian a povestit că experienţa de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici" l-a schimbat foarte mult.

"Am slăbit aproape 11 kilograme, dar nu regret nimic. Nu mi-am cumpărat haine noi, ci le port aşa mai largi. Am învăţat să preţuiesc foarte multe lucruri. De când am ieşit din junglă mănănc în continuu. Îmi cer scuze oamenilor dintr-o anumită regiune a ţării, din Moldova. Am fost certat pe Facebook că într-o discuţie cu Moroşanu i-am jignit. În rest, ne-am simţit foarte bine acolo, ne-am distrat, dar eu m-am dus să fiu foarte serios şi aşa am şi fost", a spus Dorian Popa la emisiunea "La Măruţă"

Mai multe