A bătut-o în direct! Nicolae Guţă a pus-o în genunchi pe Iulia

23 septembrie 2015 9:38   Vedete românești
Ultima actualizare:

Din ce în ce mai multe femei au început să roiască în jurul lui Nicolae Guţă (47 de ani) în ultima perioadă. Manelistul s-a dus când la Narcisa, când la Flori şi, cel mai recent, la Iulia, cea mai nouă iubită a lui. Cu toate acestea, se pare că proaspăta relaţie este una cu năbădăi, iar cântăreţul a avut o ieşire violentă gravă în platoul emisiunii „Un Show Păcătos” de marţi seară (22 septembrie).

Ipoteza că noua iubită l-ar fi înşelat cu fiul Narcisei l-a făcut pe manelist să îşi piardă cumpătul. Nicolae Guţă nu a vrut să mai asculte explicaţiile Iuliei şi a luat-o de păr în direct. Nici agenţii de securitate nu au reuşit să îi despartă pe cei doi în primele câteva momente,  oferindu-i cântăreţului ocazia de a o trânti pe blondă pe jos, în genunchi.

Iulia, snopită în bătaie de Nicolae Guţă

„Imaginile nu sunt destul de clare, nu sunt concludente. Ce căutai cu băiatul Narcisei? Te-a pus Narcisa să te plimbi cu el la 1 noaptea prin parc! Taci din gură, handicapato”, i-a spus Nicolae Guţă Iuliei. Deşi blonda a încercat să se apere, spunând că nu are nici o relaţie cu fiul Narcisei, totul a fost în van, pentru că manelistul nu a mai stat la discuţii şi a început să o agreseze fizic chiar în faţa camerelor de filmat care transmiteau imagini live.

După ce bodyguardul a reuşit să îl îndepărteze pe Nicolae Guţă, Iulia s-a ridicat şi a ieşit din platou plângând. Prima ieşire violentă nu a fost singura, pentru că manelistul a vrut să îl ia la bătaie şi pe Nicuşor, însă a fost oprit la timp.

Mai multe