A cântat o oră şi a încasat jumătate de miliard! Cine este artistul de la noi care a scos banii aceştia

26 octombrie 2014 17:45   Vedete românești
Ultima actualizare:

În 2012 avea un tarif între 7.000 şi 10.000 de euro pe un concert, iar acum, l-a stabilit la aproape 12.000 de euro (peste 50000 de RON). Ştefan Bănică jr. este unul dintre artiştii cel mai bine plătiţi, iar emisiunile la care a participat de-a lungul timpului, în calitate de prezentator tv sau jurat, i-au asigurat succesul. Aşa se explică numărul spectacolelor care a crescut de la an, la an.

Fabrică de făcut bani! Ştefan Bănică este unul dintre soliştii foarte bine cotaţi pe piaţa muzicală, astfel că pentru un program artistic de o oră el încasează nici mai mult, nici mai puţin de aproape 12.000 de euro, după cum ne-au mărturisit surse din anturajul său. Însă tariful nu-i sperie pe organizatorii de concerte.

Spre exemplu, sâmbătă seara, la petrecere aniversară a zece ani de Plaza România, managerii centrului comercial l-au adus pe celebrul solist fără să negocieze. Mai bine de o mie de oameni s-au strâns să-i asculte recitalul. Pe parcursul celor 60 de minute, publicul l-a aplaudat frenetic şi i-a fredonat piesele. La final, unii dintre ai au fost mai norocşi şi au reuşit să se pozeze cu artistul şi să obţină un autograf.

Mai multe