A cântat pentru Andra şi Smiley, iar azi vine la audiții, la “Vocea României”!

21 septembrie 2018 14:14   Vedete românești
Ultima actualizare:

Audițiile de la "Vocea României" continuă în această seară, la PRO TV, de la ora 20.30. Pe scenă va veni o solistă care a lucrat cu mulți artiști din România, printre care Andra, Smiley, Nico, Matteo sau Monica Anghel, iar anul acesta Nicoleta Oancea s-a înscris în cel de-al optulea sezon «Vocea României». În această seară o vom urmări pe Nicoleta în cea de-a patra rundă de audiții pe nevăzute de la «Vocea României».

Frumoasa solistă are 28 de ani, este din București și își câștigă existența din muzică. Cântă într-o trupă de cover-uri. Primii bani din muzică i-a câștigat la 16 ani, atunci când a făcut backing vocals pentru un artist. De atunci, a câștigat în mod constant banii ei și era foarte bucuroasă că nu mai trebuie să fie întreținută de către părinți. Experiența a ajutat-o enorm, căci ”a furat” de la fiecare artist cu care a lucrat câte ceva.

Făcea parte din cea mai apreciată trupa de backing vocals la acea vreme (Pinky). Și-a cunoscut soțul la un eveniment privat şi sunt colegi de breaslă, căci şi el lucrează în domeniu: ste chitarist și producător muzical. Au împreună un băiat în vârstă de 4 ani și spune că sunt extrem de împliniți. În urmă cu 5 ani, Nicoleta Oancea a făcut tranziția de la backing vocals la solist, atunci când a început să cânte la evenimente private cu o trupa de coveruri.

Mai multe