A căzut dulapul pe ea! Cum a apărut Elena Merişoreanu la un eveniment

15 iulie 2016 16:58   Vedete românești
Ultima actualizare:

Căntăreaţa de muzică populară Elena Merişoreanu a fost o apariţie extrem de pastelată la un eveniment monden. Deşi a purtat o bluză largă cu imprimeu viu-colorat, ţinuta artistei a fost aplaudată la scenă deschisă de celebra Iulia Albu. recunoscută pentru replicile tăiase, de data aceasta fashion-editorul nu a avut prea multe de comendat, ci i-a acordat o notă mare artistei pentru stil.

Vedetele sunt bulversate de părerile  Iuliei Albu! Deşi multe încearcă să pună pe ele haine ale unor brand-uri celebre şi să le accesorizeze cu bijuterii scumpe nu reuşesc să treacă de criticile fashion-editorului. Elena Merişoreanu, însă, a surprins-o pe fosta soţie a lui Mihai Albu, care i-a dat o notă fabuloasă cântăreţei de muzică populară. Îmbrăcată într-o pereche de pantaloni largi şi o bluză la fel de lejeră ţi înflorată.

"Elena Merişoreanu are un stil caracteristic. Sunt la curent cu apariţiile ei, are o zonă pe care o stăpâneşte foarte bine. Nu vorbim de mari artificii stilistice sau de brand-uri în care să investească. Este mare lucru să ai un stil propriu. Îmi place faptul că nu cade pradă monocromiilor. Nu o vedem în negru sau în alb, ori în combinaţii.

Îi place culoarea şi nu îi este frică să o arate. Îmi mai place că poartă câte un accesoriu tradiţional romînesc, fie că e vorba despre o podoabă, o ie sau un alt lucru. Este o apariţie în cel mai prost caz decentă sau neinteresantă, dar ei i se potriveşte. Elena Merişoreanu va primi aplauze şi o notă de 8,2", a spus Iulia Albu la Kanal D.  

Zilele trecute, Elena Merişoreanu a fost invitată la un eveniment monden al unei frime de cosmetice. 

Mai multe