A dat la tv vestea morții Laurei Stoica și a ajuns la “Vocea” cu o piesă a artistei

14 octombrie 2016 21:29   Vedete românești
Ultima actualizare:

În fiecare vineri, concursurile de talent muzical sunt la putere pe posturile românești de televiziune. Oameni mai mult sau mai puțin cunoscuți își încearcă norocul, în speranța de a-și asigura o intrare sau o relansare pe piața muzicală.

În audițiile pe nevăzute și-a făcut loc și o jurnalistă. Lavinia Ștefan a lucrat în televiziune, la posturi precum N24, dar a renunțat la jobul său pentru a se pregăti pentru "Vocea Romîâniei" și a-și urma vechea pasiune, muzica.

Printre informațiile pe care  a trebuit să le facă publice pe post a fost și cea a morții Laurei Stoica, artista care și-a pierdut viața în 2006, într-un accident de circulație. Dacă acela a fost un moment greu pentru Lavinia Ștefan, vineri, 14 octombrie, a apărut la "Vocea României" tocmai cu o piesă de-a regretatei artiste, “Un actor grăbit”.

Toți cei patru antrenori au întors scaunele și și-au exprimat dorința de a o avea pe Lavinia în echipa lor, însă aceasta l-a ales pe Marius Moga. Coincidență sau nu, Moga este căsătorit tot cu o știristă, de data aceasta de la Pro Tv, Bianca Lăpuște.

Mai multe