A devenit «Regina Youtube-ului» după ce a fost respinsă la «Vocea României»

19 august 2016 18:32   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cu siguranță, ați ascultat pe Youtube sau la radio melodia "Poză de album" a interpretei Mellina, realizată în colaborare cu Vescan. Ceea ce nu știați despre solistă este că și-a încercat norocul și la "Vocea României", în chiar primul sezon al emisiunii de la PRO TV. Nimeni nu s-a întors, iar momentul Mădălinei Dumitru, alias Mellina, nici nu a mai fost dat pe post.

Cu toate acestea, cântăreața nu s-a lăsat doborâtă și, impulsionată de unul dintre producatorii Innei, Radu Bolfea (Play & Win), Mellina s-a apucat de compus. A învățat teorie muzicală și și-a scris singură piesele. Mai mult, a colaborat și cu artiști din țară sau din străinătate. A compus cântece pentru Alina Eremia, Mira, Mircea Eremia, dar chiar și pentru rapper-ul american Fatman Scoop 

"Dețin «recordul»: am fost primul concurent din primul sezon și prima respinsă. Am cântat „Nah nah nah” de la Vaya con Dios și nu s-a întors nimeni. La final mi-au spus că am cântat bine, dar că se așteptau la mai mult. Momentul nu s-a difuzat la ProTV. Concursurile sunt subiective. Dacă jurații n-au auzit ce-și doreau, puteam avea cea mai bună voce. Decizia lor nu m-a descurajat și nici nu m-a frustrat. Alții, care se credeau supervoci, reacționau urât, iar eu le explicam că jurații sunt și ei oameni și, deci, subiectivi. De atunci n-am mai fost la nicio competiție. Toate concursurile TV sunt o platformă unde lumea te poate vedea, te promovezi și câștigi rapid notorietate. După aceea depinde de tine ce faci mai departe. De asta cei care n-au câștigat, cum sunt Feli Donose și Liviu Teodorescu, au reușit. Pe lângă efort, îți trebuie și un gram de noroc. Când îți compui piesele, ai un atu. «Vocea României» e emisiunea mea preferată, n-am resentimente, o urmăresc și retrăiesc atmosfera", a declarat Mellina.

Mădălina a primit supranumele de "Regina Youtube-ului" după ce a adunat peste 20 de milioane de vizualizări cu piesa "Poză de album".

Mai multe