A făcut parastas de şapte ani pentru soţul ei, Victor Surdu

26 martie 2018 17:15   Vedete românești
Ultima actualizare:

Angela Similea (71 ani) a făcut parastas, duminica trecută, pentru regretatul ei soț, Victor Surdu, care s-a stins din viață acum șapte ani, pe 7 aprilie. Slujba și pomana au avut loc la Mănăstirea Samurcășești din Ciorogârla, unde fostul politician își doarme somnul de veci. La mormântul lui s-au strâns mai mulți membri ai familiei, dar și alte persoane care l-au îndrăgit.

Un preot a ținut o slujbă de pomenire, iar cântăreața le-a împărțit celor prezenți colivă și mâncare de post. Victor Surdu, soțul cântăreței, s-a stins din viață la doar 63 de ani, după ce a pierdut lupta cu cancerul la pancreas. El suferise o intervenție chirurgicală în Italia, însă la scurtă vreme boala l-a răpus.

După decesul soțului ei, celebra solistă a decis să se mute de la conacul lor din satul Mataraua, Comuna Belciugatele, pe care l-a scos la vânzare la prețul de 750. 000 de euro, însă nu a reușit nici acum să-l dea, chiar dacă a mai scăzut 100.000 de euro din prețul inițial. Angela a renunțat la scenă și locuiește mai mult în America, alături de fiul ei, Sorin, și de copiii lui. 

Mai multe