A încălcat limita de viteză? Motivul accidentului lui Silvius Prigoană

21 noiembrie 2015 16:33   Vedete românești
Ultima actualizare:

Fiul lui Silviu Prigoană (51 de ani), Silvius (24 de ani), a fost implicat într-un accident rutier, vineri (20 noiembrie). Acesta a fost transportat la spital, iar sâmbătă (21 noiembrie) a venit la Poliția Municipiului Dej pentru a da declarații despre desfășurarea accidentului.

Atât el, cât și martorii de la fața locului, au oferit mai multe detalii despre cum s-a întâmplat totul. Potrivit spuselor lui Silvius Prigoană, acesta ar fi încercat să evite impactul cu un TIR, care a intrat brusc pe șosea. În timpul manevrei, băiatul a tras de volan, părăsind șoseaua și întrând în coliziune cu un stâlp care l-a propulsat în afara carosabilului, potrivit dejeanul.ro.

La poliție, tânărului i s-au recoltat probe biologice, în urma cărora s-a constatat faptul că nu consumase alcool înainte de a se urca la volan. Cu toate acestea, martorii, câțiva șoferi care conduceau în spatele lui, susțin că Silvius ar fi avut o viteză peste limita de 50 km/h impusă în zona în care a avut loc accidentul.

Deocamdată, nu sunt cunoscute circumstanțele concrete în care s-a întâmplat totul. Mașina lui Silvius Prigoană a fost distrusă aproape complet, dar cheltuielile pentru reparații vor fi acoperite de asigurare. Fiul lui Silviu Prigoană nu a suferit răni grave în urma accidentului.  

Mai multe