A început lupta dintre Luminița Anghel și mama naturală a Măriucăi

19 ianuarie 2015 15:40   Vedete românești
Ultima actualizare:

Astăzi (luni, 19 ianuarie), a început procesul prin care Luminița Anghel (46 de ani) speră să o poată adopta pe fetița de care a avut grijă în ultimii cinci ani, Măriuca. Însă mama naturală a copilului, Angelica Constantin, s-a prezentat la judecată și ea, pentru că insistă să-și ia fiica acasă, deși recunoaște că stă cu chirie și nu are nici un loc de muncă.

„Aici e o mafie. Nu mă voi lăsa. Dacă nu-mi câştig fetiţa voi merge până la domnul Iohannis. Voi lupta pentru Măriuca. Eu nu mi-am vizitat fetiţa timp de cinci ani, pentru că mi-a luat-o Luminiţa Anghel. Nu am făcut-o ca să mi-o ia ea”, a declarat, pentru Click! Angelica Constantin.

Angelica va trebui să demonstreze că are cu ce să o întrețină pe copilă

Până la 2 februarie, când a fost stabilit următorul termen al procesului, judecătorul i-a solicitat Angelicăi Constantin să aducă mai multe documente prin care să-şi dovedească venitul, un certificat medical care să ateste starea de sănătate, cazierul judiciar și a dispus o anchetă socială la apartamentul în care stă mama Măriucăi.

„Nu sunt de acord să fie dată în plasament. Este fetița mea și o iubesc foarte mult. Am dus-o la un centru pentru că eram într-o situație financiară critică. Am vrut să o iau după un an, însă nu mai era acolo. O luase Luminița Anghel”, a declarat Angelica, în fața judecătorului.  

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 1 a depus, la sfărșitul anului trecut, o cerere în instanţă având ca obiect plasamentul. Pârâţi sunt atât mama naturală a Măriucăi, Angelica Constantin, dar şi „mama” Luminiţa Anghel, cea care i-a oferit fetiţei o familie adevărată în ultimii cinci ani. În instanţă este chemat şi reprezentantul căminului de copii unde s-ar afla de ceva vreme Măriuca.

Mai multe