A început războiul între Magda Ciumac şi actuala nevastă a lui Tolea

27 aprilie 2016 16:11   Vedete românești
Ultima actualizare:

Magda Ciumac o târăşte prin tribunal pe soţia luptătorului Tolea, fostul ei soţ. Supărată că Alina i-a denigrat imaginea public la o emisiune tv, bruneta a acţionat-o în instanţă şi îi cere daune morale în valoare de 100.000 de euro.

Magda Ciumac a luat foc când a auzit că actuala parteneră a fostului ei soţ comentează pe seama ei. Bruneta s-a enervat cumplit şi după ce a văzut că Alina Ciumac a apărut într-o emisiune tv s-a decis să o acţioneze în instanţă. 

"După cum vedeţi, am dat-o în judecată pe cea care, fără un motiv anume, a mers la emisiunea Agentul Vip de la Antena Stars şi mi-a adus grave prejudicii de imagine, afirmând că sunt "nebună cu acte în regulă", "bolnavă psihic", a râs de aspectul meu fizic şi mi-a adus fel şi fel de acuzaţii grave. Ea a apărut prima. Ea a început tot circul. Pentru asta: i-am cerut în instanţă daune morale de 100.000 de euro. Să probeze toate acuzaţiile. Aşa nu o să-şi mai permită nimeni să deschidă gura fără dovezi, probe şi susţineri plauzibile. Precizez faptul că persoana în cauză este actuala fostului meu soţ", a explicat Magda Ciumac pe contul ei de Facebook. Bruneta a povestit că s-a întâlnit cu fostul soţ în urmă cu o lună, el având o gală de K 1 în Timişoara. Tolea a venit cu soţia şi a cerut să-l vadă pe Sasha, fiul pe care îl au împreună. Pe toata durata întâlnirii, Alina s-a abţinut d ela comentarii, însă a răbufnit la tv.   

"Din 1 aprilie şi până la 13, chiar şi după, (prin mesaje şi comentarii la fotografiile mele) a continuat dafăimarea mea. Restul o să hotărască instanţa. Am încă o plângere formulată pentru Parchet, pentru o aşa autointitulată "doamnă". (...) De azi să-şi gândească bine mişcările şi acuzaţiile fiecare "parvenit"! Valabil pentru toţi care comentează, acuză, trimit mesaje şi fac speculaţii aiurea. Am timp şi bani pentru avocaţi", a mai scris Magda pe contul ei de socializare. 

Magda şi Tolea au divorţat în urmă cu şase ani. De atunci fiecare şi-a refăcut viaţa sentimentală. Magda cu omul de afaceri Andrei Rain, iar luptătorul cu fostul iepuraş Playboy, Alina Ciumac, cu carer s-a însurat în 2014.  

Mai multe