A jucat în «Îngerașii» la șase ani și acum și-a încercat norocul la «Vocea României Junior»

19 martie 2017 22:23   Vedete românești
Ultima actualizare:

Și-a început cariera de la o vârstă fragedă și a cucerit o mulțime de oameni cu rolul Carinei din “Îngerașii”. Fetița de șase ani care juca rolul fiicei Liei, personaj interpretat de Adela Popescu, a apărut din nou la televizor. Numele ei este Jennifer Dumitrașcu și duminică, 19 martie, a făcut senzație pe scena de la “Vocea României Junior”.

Inna și Marius Moga au fost cuceriți și au întors scaunele, iar adolescenta a vrut să meargă pe mâna compozitorului, așa că a ales echipa mentorată de Moga. Jennifer Dumitrașcu a mai făcut parte şi din distribuţiile serialelor „Aniela” şi „Pariu cu viaţa”, dar simpatica puştoaică, acum în vârstă de 15 ani, a decis să îmbrăţişeze o carieră muzicală.

Jennifer a ales melodia lui Jessie J, “Nobody’s Perfect” și a impresionat cu forța și pasiunea cu care a cântat. Ea a participat la tabăra de muzică pentru copii, „Music Junior Camp”, organizată de Marius Moga, la sfârşitul lunii iulie a anului trecut, așa că nu este de mirare de ce l-a ales pe acesta să-i fie antrenor și în concursul de la Pro Tv.

Vocea Romaniei Junior - sezonul 1: Jennifer Dumitrascu - Nobody's Perfect pe vocearomanieijunior.protv.ro

Mai multe