A jucat în "Tânăr și neliniștit", a supraviețuit cancerului la ficat și a ajuns la "Vocea României"

11 septembrie 2016 20:54   Vedete românești
Ultima actualizare:

"Tânăr și neliniștit" a făcut istorie la ProTv, iar acum, unul dintre actorii din serial încearcă să facă istorie la "Vocea României". Howard Dell nu are doar o voce care i-a fermecat pe toți cei patru jurați, dar și o poveste de viață demnă de un scenariu de film.

A jucat patru ani în "Tânăr și neliniștit", dar a trebuit să se lase de actorie pentru că a făcut cancer la ficat în stadiu terminal. Medicii nu i-au mai dat șanse de supraviețuire, dar Howard Dell s-a încăpățânat să le demonstreze că viața nu s-a terminat pentru el. I s-au mai dat doar trei luni de viață și niciun leac sau tratament care ar fi putut funcționa pentru el. A vândut tot ce deținea și a făcut transplant. A trecut prin 17 operații în drumul lui spre a se însănătoși, iar duminică seară, 11 septembrie, a apărut la Pro Tv pe scena de la "Vocea României", la vârsta de 60 de ani.

"Get Here" a fost melodia aleasă. Loredana și Tudor Chirilă s-au întors în același timp, urmați de Marius Moga. Cel care s-a lăsat mai greu convins a fost Smiley, dar și acesta a apăsat butonul. Loredana l-a recunoscut, căci Howard a fost și antrenorul ei de fitness. Deși antrenorii-vedete s-au luptat pentru el, Howard a ales-o pe Loredana Groza, vechea lui cunoștință.

„Nu-mi vine să cred. A fost antrenorul meu personal. În urmă cu doi ani m-am antrenat cu el. M-ai făcut să plâng. Sunt emoționată”, a spus Loredana.

Mai multe