A lansat o piesă inspirată din propria drama VIDEO

15 iunie 2015 15:35   Vedete românești
Ultima actualizare:

După ce a avut parte de o şedinţa foto într-un atelier auto, murdărită cu vasilină şi cu o cheie de maşină în mâna pe post de microfon, Alya revine mai sexy că niciodată. De această dată solistă a pozat senzual pentru nouă piesă pe care o lansează şi vrea să demonstreze cât e de puternică

De cele mai multe ori melodiile lansate de soliştii români sau internaţionali se inspiră din trăirile şi inâmplările prin care trec de-a lungul vieţii. Este şi cazul Alyei, care a lansat piesa “Sexy mama”, compusă după ce şi-a dat seama că există nenumărate fete frumoase care sunt singure şi lipsite de apărare.

“Într-o seară, în timp ce veneam acasă, un bărbat m-a acostat şi nu voia să-mi mai dea drumul. M-am gândit repede la o minciună şi i-am spus că trebuie să ajung repede la cei doi copii ai mei. Cu greu am scăpat din mâna lui, căci probabil a fost înduioşat de cele spuse. Am fugit repede acasă şi apoi a apărut piesa «Sexy mama», compusă de băieţii de la Bros Project", a spus Alya.

Ayla - Sexy mama

"După ce piesa a fost gata, imediat m-am gândit la un concept pentru şedinţa foto, iar după ce mi-a venit ideea am găsit sala de box a lui Mircea Creţu. Bogdan Dima mi-a făcut pozele în rochiile speciale create de One Beat Fashion, iar de machiaj s-a ocupat Louli Anca. În trecut a fost difuzată o telenovelă cu Natalia Oreiro care mi-a plăcut foarte mult şi interpreta un rol de dură, de boxer. Sper să vă placă piesă şi rochiile în care am pozat. Sunt o dură”, a povestit Alya.

Mai multe