A leşinat la X Factor 2015. Concurenta i-a speriat pe juraţi

25 septembrie 2015 22:43   Vedete românești
Ultima actualizare:

Concurenta Sabrina Fabian (17 ani), numită şi "Barbie de România", a căzut pe scena de la X Factor 2015, vineri seară (25 septembrie), în cea de-a treia ediţie din acest sezon. Blonda care face performanţă în patinaj a speriat atât juriul emisiunii, cât şi publicul prezent.

Sabrina Fabian a venit la X Factor 2015 cu dorinţa de a se face remarcată de o ţară întreagă şi chiar a reuşit. Nu prin voce sau prin atitudine, ci prin faptul că s-a prăbuşit pe scenă, în faţa juraţilor.

"Când am terminat patinajul artistic, am vrut o schimbare radicală în viaţa mea şi m-am făcut blondă. Apoi am intrat în atenţia publicului, fiind sută la sută naturală şi pentru că nu am nicio operaţie", a povestit Sabrina la X Factor 2015.

Dar de ce a venit la X Factor? Răspunsul e cât se poate de simplu. Vrea să fie cunoscută şi visează să aibă fani, mulţi fani, care să o aplaude şi să o susţină, după cum a spus ea.

"Barbie de România" a revenit pe scenă ca să-şi "arate" talentul

Sabrina Fabian a venit într-un costum roz, de 5000 de euro, după cum a menţionat chiar ea, şi cu rolele în picioare. Barbie de România s-a străduit să cânte "Barbie Girl", celebra piesă a trupei Aqua, însă a avut parte de o surpriză. După ce a văzut că nu prea i-a ieşit începutul, probabil din cauza emoţiilor, i s-a făcut rău şi s-a prăbuşit pe scenă.

"Noi suntem de cinci ani aici şi am mai văzut multe, dar aşa ceva nu", a spus Dani Oţil din culise. Cu toate astea, Delia este sceptică. "Eu nu am crezut teatrul acela. A văzut că nu îi iese piesa şi a zis că e mai bine să se trântească. Un om nu reacţionează aşa în mod normal. Nota zece pentru inspiraţie şi pentru teatru", a mărturisit jurata X Factor 2015. După puţin timp, Sabrina Fabian şi-a revenit şi a mai încercat o dată să impresioneze publicul. După ce regia a dat "play" piesei pentru a doua oară, interpretarea s-a dovedit a fi la fel de slabă.

Mai multe