A murit Laci Farkas, solistul trupei rock Quo Vadis. A fost implicat într-un grav accident auto

4 decembrie 2021 20:24   Vedete românești
Ultima actualizare:

Laci Farkas, solistul şi cofondatorul trupei rock Quo Vadis a fost implicat, sâmbătă, într-un grav accident, pe DN 59, cu puţin înainte de intrarea în Timişoara. Din nefericire, accidentul rutier i-a răpit viața artistului.

Solistul şi cofondatorul trupei rock Quo Vadis, Laci Farkas, a murit în urma unui accident rutier, lăsându-și fanii șocați de veste. Se pare că 

artistul, care își conducea maşina spre Timişoara din direcţia Şag, a intrat la un moment dat pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o maşină condusă regulamentar de un şofer de 22 de ani. Tânărul a fostt, de asemenea, rănit.

În urma impactului, maşina care mergea spre Şag a fost proiectată într-un alt autovehicul care circula pe acelaşi sens. La faţa locului s-au deplasat echipele de descarcerare de la ISU Timiş şi paramedicii, care au încercat să îi salveze viața cântărețului. 

Din nefericire, Laci Farkas, în vârstă de 51 de ani, nu a mai putut fi salvat.  Acesta a pus bazele formaţiei de blues-rock Quo Vadis  în 1991.   În ultimul timp, pe lângă activitatea din Quo Vadis, Laci Farkas a mai cântat şi în formaţia Leslie Wolf and The Groovemakers. 

Citește continuarea pe Adevărul

Mai multe