A murit Petrică Cercel, după ce s-a infectat cu COVID. Era internat la Terapie Intensivă, la un spital din Capitală

16 septembrie 2021 19:51   Vedete românești
Ultima actualizare:

Petrică Cercel a murit după ce s-a infectat cu COVID-19. Cântărețul era internat la Terapie Intensivă, la un spital din Capitală.

Cântărețul de manele Petrică Cercel a murit, după ce în urmă cu câteva zile a fost internat în spital, cu COVID-19. Vestea a fost anunțată de Adi de la Vâlcea, unul dintre colegii de breaslă ai artistului.

„Prietenul și colegul nostru drag, Petrica Cercel, a încetat din viață,o mare valoare a muzicii noastre, un părinte care și-a crescut copiii frumos,un om care nu deranja niciodată.sunt trist,dar Dumnezeu sigur are nevoie de el,de la chemat langa El”, a scris Adi de la Vâlcea pe pagina sa de Facebook.

Ionuț Cercel, fiul cântărețului, a anunțat pe 11 septembrie că acesta a fost internat în spital după ce s-a infectat cu coronavirus.„Oameni buni, tatăl meu are într-adevăr probleme de sănătate… mai exact virusul acesta nenorocit COVID , dar prin rugăciunile noastre către Dumnezeu îl va vindeca”, a scris atunci Ionuț Cercel în mediul online.

Pe rețelele de socializare au apărut deja mesaje de condoleanțe din partea colegilor cântărețului. „Dumnezeu să-l ierte pe prietenul și colegul nostru, Petrică Cercel ! Condoleanțe familiei îndurerate”, a fost mesajul lui Costel Biju, prieten al lui Petrică Cercel.

„Ultima oară am vorbit acum o lună de zile, acum două zile am vorbit cu copiii. Starea lui de sănătate nu era bună. Am crezut că poate, poate dă Dumnezeu și o să fie bine”, a spus Sorinel Puștiu la Antena Stars. 

„E internat de destul de multe zile. A stat puțin acasă, l-am văzut că nu se simte bine și eu l-am dus la spital, i-am făcut testul. Am considerat că acolo știu medicii ce să facă cel mai bine. (..) Din fericire, tata nu are niciun fel de probleme de sănătate. Eu l-am dus pe picioare la spital, ieri avea o stare destul de normală. La câteva zile de la internare i s-a agravat starea”, mai spunea Ionuț Cercel pentru Cancan.ro.

Mai multe