A născut Raluca, fiica lui Stelian Ogică. E căsătorită cu fotbalistul Adrian Ropotan

7 decembrie 2018 9:19   Vedete românești
Ultima actualizare:

Raluca (27 de ani), fiica lui Stelian Ogică, a născut primul său copil, un băiețel. Aceasta este căsătorită cu fotbalisul Adrian Ropotan .

De când a renunțat la postul de asistentă tv la "Acces Direct", Raluca Ogică s-a concentrat pe viața de familie. Șatena și-a găsit liniștea în brațele fostului dinamovist Adrian Ropotan, cu care s-a căsătorit în iunie 2017, iar acum, cei doi au devenit părinți pentru prima dată.

Cel care a dat fericita veste este bunicul Stelian Ogică. "Oficial sunt bunic! Tataie. În timp ce Adrian Ropotan înscria un gol superb Universității Craiova, se năștea Ropotan Ivan (Nicolai). Un semn că va fi un mare fotbalist", a scris Ogică pe rețelele sociale, acolo unde a și publicat o poză alături de ginerele și de nepotul său. 

Adrian Ropotan a aşteptat cu nerăbdare să se fluiere finalul partidei Concordia Chiajna - Universitata Craiova 1-3. Mijlocaşul s-a îmbrăcat în fugă şi a plecat în grabă la spital, deoarece a devenit tată. Colegul său, Gabi Matei, l-a informat la pauza meciului pe mijlocaş că soţia sa a născut. 

Raluca și Adrian Ropotan, nășiți de Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău

Raluca și Adrian sunt de ani buni împreună, chiar dacă nu au fost foarte publici cu relația lor. Cererea în căsătorie a venit în 2016, în timpul unei vacanțe în Santorini, iar nunta a avut loc în iunie 2017, într-un loc feeric din București. Nași le-au fost Claudia Pătrășcanu și soțul ei, Gabi Bădălău.

Mai multe