A părăsit-o Tuncay pe Andreea pentru că nu-i putea face un copil? Ce zice medicul turc

8 decembrie 2016 23:54   Vedete românești
Ultima actualizare:

Divorțul dintre Andreea Marin și Tuncay Ozturk a dat naștere unei avalanșe de informații care mai de care mai șocante. Mai întâi, s-a zvonit că medicul turc ar fi înșelat-o cu asistenta lui blondă, Sandra. Apoi, în presă au apărut speculații cum că Tuncay ar fi părăsit-o pe vedeta noastră pentru că aceasta nu i-ar fi putut dărui un copil.

La rândul ei, „Zâna” a povestit că și-au dorit foarte mult să aducă pe lume, împreună, un copilaș. S-a spus că Andreea chiar ar fi făcut tratamente de fertilizare pentru a putea rămâne însărcinată, iar vedeta nu a confirmat informația, dar nici nu a negat-o.

Acum, la mai bine de o lună după anunțul despărțirii, Tuncay Ozturk a acceptat să facă declarații despre separare. Întrebat de Andreea Mantea, la Wowbiz, dacă este adevărat faptul că ar fi părăsit-o din cauza infertilității, medicul turc a rugat-o să facă un exercițiu de imaginație. „Este foarte umilitor! Încearcă să empatizezi, noi suntem împreună și eu te părăsesc pentru că nu poți face copii. Nu ar fi ok”, a răspuns el. Mai mult, Tuncay a infirmat informația. „Niciodată din acest motiv nu aș putea face asta. Ăsta nu poate fi un motiv, nu suntem acest gen de oameni”, a concluzionat el.

Mai multe