A pierdut numărul finilor! Anamaria Prodan, naşă sexy la botezul fiului lui Gabi Enache

7 februarie 2018 17:04   Vedete românești
Ultima actualizare:

Emoţii uriaşe pentru Anamaria Prodan, dar şi pentru fotbalistul Gabi Enache şi noua lui soţie, Lena. Cuplul şi-a botezat băieţelul, iar naşă le-a fost sexy impresara. Evenimentul a avut loc miercuri după-amiază la Biserica “Sfânta Treime” din Dudeşti.

Anamaria Prodan este naşă de meserie, iar miercuri, a botezat un băieţel. Edan Gabriel (patru luni şi jumătate) este copilul lui Gabi Enache şi al Lenei, femeia pentru care fotbalistul a părăsit-o pe prima lui soţie Mădălina. Bruneta a avut mult timp statutul de amantă, dar din decembrie 2017, ea a devenit doamna Enache şi în acte.

Cei doi au ajuns primii la biserica Sfânta Treime din Dudeşti, iar la cinci minute, şoferul a adus-o pe naşa Anamaria Prodan. Impresara a venit singură şi a întors toate privirile. Ea a purtat un deux-pieces cu pantalon care i-a pus în evidenţă silueta. Grăbită să-şi intre în rol, Anamaria nu a pierdut prea mult timp în faţa bisericii. A preluat bebeluşul de la părinţii lui şi a avut grijă de el pe toată durata ceremoniei. Deşi a pierdut numărul finilor, băieţelul lui Gabi Enache fiind probabil al 80-lea copil creştinat de ea, impresa a avut emoţii uriaşe.     

La 26 septembrie 2017, Gabriel Enache a devenit, din nou, tătic. Lena, femeia pentru care a părăsit-o pe Mădălina, prima soţie, a născut un băieţel sănătos tun, Edan Gabriel. Gabi Enache mai are un copil, o fetiţă de doi ani, din căsătoria cu Mădălina, de care a divorţat anul trecut. Şi Lena Rohozeanu mai are o fată din mariajul cu handbalistul Mihai Rohozneanu, rămasă în custodia sportivului. 

Mai multe