A plătit 1.000 € ca să scape de pereții afumați

7 martie 2016 22:47   Vedete românești
Ultima actualizare:

Aida Parascan a reuşit, în numai trei săptămâni, să-şi renoveze casa mistuită de flăcări, în urma unui scurtcircuit. Nenorocirea care s-a abătut asupra ei a lăsat-o fără economii, căci proprietarul apartamentului a pus-o pe Aida să plătească integral paguba.

În doar 15  minute, un scurtcircuit i-a distrus Aidei apartamentul din Calea Victoriei, în care locuieşte cu chirie, alături de cei trei copii ai săi. Incendiul, izbucnit la începutul lunii februarie, a lăsat-o pe fosta câştigătoare de la ”MasterChef”, (PRO TV), atât fără căţelul care a murit asfixiat, cât şi fără cei 4.000 €, pe care îi ţinea la puşculiţă. Mamă a trei copii (n.r.- Gianina, Samuele si Emilia) şi cu grele responsabilităţi pe umeri, Aida nu a clacat şi s-a apucat de renovări.

Cu ajutorul unei armate de zugravi, celebra bucătăreasă a reuşit să scape de funinginea de pe pereţi. Aflată în mare impas financiar, în urma producerii incendiului, fostul ei iubit din Italia, tatăl gemenilor Samuel şi Emilia, a ajutat-o cu bani.

”M-a ajutat fostul iubit. Mi-a fost un real sprijin, mi-a trimis bani pentru a plăti chiria apartamentului. În plus, am primit salariul în avans, o prietenă m-a ajutat şi ea, am primit mobilă în contul workshop-urilor pe care la fac. Până acum am dat cam 1.000 € pe zugrăvit, mai trebuie să chem o firmă ca să igienizeze canapelele şi salteaua. La bucătărie mai am nevoie de mobilă şi să schimb fereastra, care m-ar costa încă 250 de euro. Deocamdată le gătesc copiilor la studioul de cooking. E foarte greu, însă am noroc că am de muncă şi aşa le fac pe toate”, ne-a declarat Aida.

Fosta câştigătoare a emisiunii ”MasterChef” (PRO TV) pare însă urmărită de ghinioane. Soţul i-a murit când era însărcinată, fostul iubit italian cu care are doi copii a părăsit-o, a dat chix cu o afacere, i-a fost distrusă maşina într-un accident, iar din cauza evenimentului de luna trecută, a rămas fără un leu.

Mai multe