A plecat de acasă și acum a ajuns pe mâna medicilor. Brigitte Sfăt, pe patul de spital

8 aprilie 2017 12:36   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cu căsnicia pe butuci și deja mutată de acasă, Brigitte Sfăt are parte de schimbări pe bandă rulantă. După ce a dezvăluit că Ilie Năstase a dat-o afară din casă și s-a mutat într-un apartament din zona de nord a Capitalei, bruneta a ajuns în Turcia.

Curajoasă, aceasta s-a pozat pe patul de spital al unei clinici private din Istanbul. Brigitte s-a programat pentru a-și rezolva o problemă de sănătate mai veche, ce devenise un adevărat disconfort.

Din păcate pentru ea, soțul nu a însoțit-o, dar acest lucru nu i-a știrbit din curaj. S-a pozat la clinică și a pus imaginea pe rețelele sociale, semn că este optimistă cu privire la rezultat. Mai mult, are și experință în această arie. Numai la buze a suferit 19 intervenții, fără a le mai pune la calcul pe cele la sâni.

"Am avut un accident în 2009! Cineva mi-a spart nasul şi o să sufăr o intervenţie de deviaţie de sept în Turcia. Ilie nu merge cu mine, pentru că noi suntem foarte puţin separaţi. O să stau câteva zile, pentru că durează ceva recuperarea. Mă voi întoarce înainte de Paşte", a mărturisit bruneta.

Mai multe