A plouat cu bani la o cântare în Spania a lui Jador de la «Puterea Dragostei»

21 septembrie 2019 13:31   Vedete românești
Ultima actualizare:

Jador (25 de ani) nu este doar unul dintre cei mai iubiţi concurenţi din casa «Puterea Dragostei» de la Kanal d, ci şi un cântăreţ apreciat. De curând, el a susţinut un recital într-un club din Spania, unde dedicaţiile au curs în valuri. La final, când a tras linie şi a adunat, Jador a constatat că notoriatatea câştigată la emisiunea prezentată de Andreea Mantea şi filmată la Instanbul i-a prins cum nu se poate mai bine.

Fanii emisiunii «Puterea Dragostei» au apreciat întotdeauna sinceritatea lui Jodor, concurentul cel mai bine cotat al show-ului. El a reușit să-şi facă mulţi simpatizanţi, fiind un bărbat carismatic. Fetele i-au apreciat corpul bine lucrat la sală, iar la ultimul eveniment pe care acesta l-a avut în strănătate s-a bucurat de un real succes atât în rândul domnişoarelor, care au dansat lasciv pe lângă el, cât şi în al domnilor, care l-au umplut de bani. 700-800 de spectatori au dansat pe muzica lui într-un club din oraşul Fraga din Spania.

Cântăreţul a fost remarcat de Florin Bamboo, un impresar cunoscut în lumea maneliştilor, care a aruncat la propriu cu bani în timpul cântării. În trecut, el a fost managerul lui Florin Salam, atunci când artistul venea să cânte în cluburile din Pensinsula Iberică. 

"Îmi doresc să mă ocup de Jador, să-l fac şi mai cunoscut aici în străinătate, că în România este deja iubit", a povestit impresarul pentru Click!

Jodor nu cântă pentru prima dată în afara ţării. El a mai avut evenimente  Frankfurt, Zurich şi Stuttgart. Potrivit unor surse din anturajul lui, tânărul de 25 de ani are un tarif de 4.000 de euro pentru o oră şi jumătate de cântare. În luna iunie, Jodor a avut nu mai puţin de 12 concerte, care i-au cam umplut buzunarele de bani. 

Citeşte şi: 

Surpriză pentru Andreea Mantea din partea Kanal D! Prezentatoarea și fiul ei au primit foarte bine vestea

Andreea Mantea stă şase luni în Istanbul, pentru emisiunea de la Kanal D

Mai multe