A purtat accesorii de 30.000 de euro la nunta lui Bobby Păunescu. Francesca Lucarelli a atras toate privirile

20 iulie 2015 19:44   Vedete românești
Ultima actualizare:

Francesca Lucarelli a făcut parte dintre invitaţii de seamă de la cununia civilă de sâmbătă (18 iulie) a regizorului Bobby Păunescu cu Alice Peneaca. Cântăreaţa a fost la fastuoasă petrecere de la Buftea la braţului iubitului său, Ilie Dumitrescu Jr, fiul lui Ilie Dumitrescu.

Artista a purtat o garsonieră la mâna! Ea şi-a accesorizat ţinuta de gală cu bijuterii de zeci de mii de euro, la nunta miliardarului Bobby Păunescu. Francesca Lucarelli a îmbrăcat o rochie lila lungă, cu trena, şi a fost admirată îndelung, mai ales că are acum o siluetă de invidiat.

Cântăreaţa a arătat senzaţional şi a atras privirile tuturor. A avut şi de ce! Nu  a fost doar o prezenţă elegantă, ci şi bine accesorizata.

Special pentru nunta de la Buftea, Francesca a apelat la “artileria grea”. Pentru că invitaţii au fost aleşi pe sprânceană, artista nu se putea lăsa mai prejos. Trebuia să aibă o vestimentaţie de Hollywood. A asortat la ţinută un ceas care costă cât o garsonieră, evaluat de specialişti la peste 30.000 de euro. Cunoscătorii i-au studiat bijuteria cu atenţie şi au apreciat-o. Şi pentru a fi cu adevărat aranjată că la carte, Francesca nu s-a putut abţine să-şi scoată în evidenţă decolteul, punându-şi la gât un colier din aur alb cu briliante, care are în mijloc un smarald.

Mai multe