A renunțat la televiziune. Vezi ce vedetă sexy a luat decizia asta și de ce

30 decembrie 2014 7:16   Vedete românești
Ultima actualizare:

A fost încântată de lumina reflectoarelor, i-a plăcut să apară pe sticlă, dar în 2012 s-a lecuit. Conştientă că un astfel de job nu-i conferă stabilitate, şi-a făcut propria afacere.

De câteva luni bune, Daiana Anghel (27 de ani) a pus bazele unui business cu poduse cosmetice naturale. Acum, își desfășoară zi de zi activitatea într-un apartament cochet din Bucureşti. Este extrem de implicată şi de pasionată de tot ceea ce face şi nu-i de mirare că într-un timp relativ scurt a ajuns să transforme mică afacere într-una cu profit. „Pure by Daiana Anghel” conţine o gamă de ulieuri pe bază de argan, iar de la două produse, cât număra iniţial, aceasta a ajuns să-şi îmbogăţească linia care-i poartă numele. L-a descoperit într-o vacanţă în Maroc, apoi l-a adus aici. A ajuns să livreze nu doar în ţară, ci şi în străinătate.

Zilele când prezenta știrile la Kanal D aproape că au fost uitate. Tot ce câştigă, bagă înapoi în afacere. „Câştigul prefer să-l investesc tot în această afacere. Am renunţat demult la a-mi cumpăra genţi de firmă şi rochii scumpe. Sunt focusată doar pe acest proiect şi îmi doresc să-l extend”, a declarat Daiana Anghel, pentru Click! Produsele Daianei se pot comanda direct de pe site-ul ei şi se găsesc în câteva farmacii şi saloane de lux.

Și alte vedete se pricep să facă bani

Mai multe