A riscat totul pentru sănătate! Aurelian Preda se transformase într-un "cobai"

30 septembrie 2016 14:15   Vedete românești
Ultima actualizare:

Aurelian Preda a murit în urma unei grele suferinţe şi a luat cu el un secret pe care doar apropiaţii lui îl ştiau. Bolnav de cancer de şase ani, artistul ar fi fost în stare de orice pentru a scăpa de diagnosticul cumplit. Interpretul îşi urma cu stricteţe tratamentul, iar de câţiva ani acceptase chiar să intre într-un program special, care i-ar fi dat posobilitate să se facă bine. Din păcate, efectele nu au fost cele scontate, iar solistul s-a stins pe un pat de spital din Viena.

Boala l-a schimbat mult fizic pe Aurelian Preda, dar nu şi sufleteşte. A sperat până în ultimul moment că poate se va găsi o soluţue salvatoare pentru boala lui. În 2010, Aurelian Preda a fost diagnosticat cu cancer și a suferit cinci operaţii pe colon. Îniante de acest cumplit diagnostic, artistul a fost supus la mai multe operaţii pe creier din cauza unui anevrism şi s-a aflat în moarte clinică. Cu toate problemele lui de sănătate, solistul nu abandonase ideea că se poate face bine. El a acceptat să ia medicamente nou apărute pre piaţ , doar va scăpa cu viaţă. "Aurelian a suferit mult, dar era optimits. De cinci ani intrase într-un program experimental pentru a învinge cancerul. Lua o pastilă despre efectele căreia se credea că ar fi miraculoase. Nu a fost aşa, din păcate, pentru el şi pentru noi cei care l-am cunoscut", ne-a dezvăluit un apropiat al artistului.   

Aurelian Preda a murit, marţi, la Viena, la vârsta de 47 de ani, iar vineri (30 septembrie), trupul neînsufleţit al artistului a fost depus la Capela Cimitirului Bellu, pentru ca cei care l-au apreciat, să-i aducă un ultim omagiu. Duminică, el va fi îngropat la Mănăstirea Dervent, situată în satul Galişa, judeţul Constanţa, lăcaş de cult unde îşi luase un loc de veci.

Mai multe