A șaptea oară i s-a înfundat lui Năstase! Brigitte l-a amenințat încă de la nuntă cu divorțul

8 februarie 2018 13:37   Vedete românești
Ultima actualizare:

Relația dintre Brigitte și Ilie Năstase a început să scârțâie din anul 2016. Tot de atunci bruneta originară din Timișoară i-a spus soțului ei că divorțează, însă, pe parcursul acestor ani, l-a iertat pe Ilie, căci, fostul tenismen și-a spălat păcatele luându-i lucruri scumpe.

În toamna lui 2013, Brigitte și Ilie Năstase se căsătoreau. Au avut o nuntă frumoasă, însă miresica nu s-a putut bucura de eveniment deoarece aflase că soțul o înșeală. După nuntă, timișoreanca și-a informat soțul că poate să divorțeze de el dacă va continua să joace la dublu. Apele s-au liniștit o perioadă însă, trei ani mai târziu, în toamna lui 2016, Brigitte a dat nas în nas, în plină stradă, cu amanta lui Ilie Năstase. Femeia cu care Nasty își înșela nevasta era o piteșteancă pe nume Cecilia, pe care o alinta Cici.

S-a lăsat cu circ și scandal, iar Brigitte a reușit să o alunge pe Cici din viața soțului ei, însă i-a pus a doua oară în vedere că poate divorța de el. În tot acest timp, Năstase a știut să-și spele păcatele, dăruindu-i soției cadouri scumpe. Un apartament în zona de Nord a Bucureștiului, un apartament la mare, renovarea casei din Timișoara, vacanțe scumpe, bijuterii, mașini, poșete, dar și două afaceri: magazinul de haine și locul de joacă pentru copii.

Brigitte l-a iertat, însă zicala lupu-și schimbă blana s-a dar năravul ba s-a confirmat. Așa că Nasty și-a reluat obiceiurile vechi și, în plus, și-a schimbat și comportamentul față de ea. A tras-o în public de păr, a jignit-o, a amenințat-o și a terorizat-o psihic, după cum a mărturisit chiar ea. Telenovela a continuat, iar Brigitte l-a amenințat a treia oară cu divorțul.

A aflat apoi că e bolnavă și a început să facă investigații prin străinătate, așa că nu i-a mai ars de despărțire. S-a împăcat din nou cu Ilie, însă nu a ținut prea mult, iar în primăvara lui 2017, ea a decis să plece din vila lui din Primăverii, mutându-se într-un apartament de Șoseaua Nordului. În decembrie 2017, doamna Năstase a apelat la o firmă de avocatură, decisă să introducă acțiunea de divorț. Între timp, Anamaria Prodan le-a propus celor doi să serbeze Revelionul împreună în Dubai, iar acolo s-au împăcat.

Din păcate, săptămâna trecută, Ilie a intrat în apartamentul lui Brigitte și i-a sustras de acolo acte importante în original: certificatul de căsătorie, actele firmelor și convenția matrimonială. Situația a deranjat-o extrem de tare pe Brigitte, care a reluat discuțiile cu avocații. Însă ceea ce s-a întâmplat în weekend, de ziua ei, a făcut-o pe Brigitte să meargă al Judecătoria Sectorului 1 București și să înainteze magistaților cererea de divorț.

Mai multe