A ţinut totul secret! O actriţă de la noi s-a chinuit 15 ani ca să rămână gravidă

29 ianuarie 2017 10:07   Vedete românești
Ultima actualizare:

Problemele de sănătate au împiedicat-o să rămână însărcinată, dar de şapte luni trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieţii! Actriţa Delia Antal a ţinut secret faptul că este gravidă, dar la ziua ei, blonda şi-a arătat burtica în toată splendoarea şi a împărtăşit marea ei bucurie cu prietenii.

Delia Antal a început să vorbească deschis despre bebeluşul pe care îl poartă în pântece. Dacă până acum se temea din superstiţie să deschidă acest subiect, la ziua ei actriţa le-a mărturisit prietenilor cât este de fericită. Delia va avea un băiețel şi a ales deja numele pentru el. Copilul va fi botezat Aidan SunRise. Actrița și regizoarea a petrecut foarte mult timp în cabinetele medicilor pentru a putea rămâne însărcinată.

Blonda s-a chinuit 15 ani, timp în care a urmat fel de fel de tratamente. Norocul a venit odată cu medicina chinezească și acupunctura.

Actriţa mărturisea în trecut că a suferit o operaţie pentru a rămâne însărcinată, dar la vremea respectivă încercările ei nu avusesertă niciun rezultat. 

Mai multe