A zis că nu divorțează, dar se destramă, oare, familia Oanei Roman? Ce a găsit când a ajuns acasă

14 ianuarie 2017 18:39   Vedete românești
Ultima actualizare:

Căsătoria dintre Marius Elisei și Oana Roman a ajuns la un moment de cumpănă în această săptămână. După o ceartă în familie, Marius a anunțat pe profilul personal de Facebook că drumurile lui și al soției sale se despart.

Totul s-a întâmplat spre orele dimineții, iar când Oana s-a trezit din somn, a descoperit zeci de mesaje de la apropiați care o întrebau de divorț. Seara, vedeta a apărut la televizor, deși a promis că renunță la viața publică, unde a explicat că ea și Marius nu se despart.

Împăcarea pare să fi fost una dulce pentru cei doi. După ce a trebuit să dizolve scandalul iscat în legătură cu presupusul divorț, Oana și-a luat o zi de repaos și s-a recompensat la un salon din Capitală. După câteva ore bune de răsfăț, când s-a întors acasă, vedeta a avut o mare surpriză.

„După o săptămână foarte tensionată, ieri (vineri, 13 ianuarie, n.r.) m-am hotărât că vreau să mă relaxez, să am grijă de mine... M-am dus la salon (...) și mi-am luat o jumătate de zi pentru mine. Coafat, întreținere gene, cosmetică și manichiură! Seara, acasă, mă aștepta Marius cu un superb buchet de flori!”, a povestit Oana, pe profilul personal de Facebook.

Gestul romantic anunță o reconciliere în familia vedetei, semn că Oana și Marius nu sunt nicidecum cu gândul la divorț. 

Mai multe