Abia a născut, dar a revenit deja pe scenă şi arată trăsnet! Amalia, iubita senatorului Cici, arată senzaţional în noul videoclip VIDEO

15 aprilie 2015 15:09   Vedete românești
Ultima actualizare:

La doar patru luni după ce a născut, Amalia Ştefania (23 de ani), ex Saya, nu numai că a revenit în emisiunea matinală de la Antena 1, dar a lansat şi un videoclip nou, în care arată excelent.

După ce a făcut parte din trupa Blaxy Girls şi şi-a lansat o carieră solo, Amalia s-a îndrăgostit de senatorul Cici, ex Sistem, alias Ciprian Rogojan (37 de ani) şi a devenit mamă anul trecut. În prezent, după o pauză de muzică şi televiziune, Amalia a revenit cu o nouă piesă, care are şi videoclip.

Melodia se numeşte “Prizonieri”, e compusă de Marius Draghici, Marius Dia, Laura Petrescu şi Eli Prince Nesta, iar videoclipul este regizat de Dan Petcan.

“Piesa e făcută de Chili Music Pro, iar cu băieţii de la studio m-am înţeles foarte bine. E prima oară când lucrez cu ei şi sunt foarte încântată. Cat Music mi-a propus melodia şi colaborarea cu Eli. Clipul e de imagine şi m-am axat foarte mult pe un aspect natural, prin care evidenţiez cel mai bine starea piesei, care nu e despre suferinţa, melancolie, ci din contră, am o atitudine de luptătoare şi de învingătoare. Îmi place foarte mult piesa, e una actuală, la care am pus suflet“, a mărturisit Amalia.

Ascultaţi piesa în continuare şi urmăriţi videoclipul noii melodii!

Mai multe