Abia acum s-a aflat ce complicaţii a avut Delia Antal la naştere: "Copilul era să moară!"

3 iunie 2017 13:03   Vedete românești
Ultima actualizare:

Un miracol de la un capăt la altul! Aşa pot fi descrise sarcina şi travaliul de 3 zile şi jumătate prin care a trecut Delia Antal. Actriţa s-a încăpăţânat să nască natural, iar acest lucru era să o coste scump. A ajuns la spital târziu când inima bebeluşului era să cedeze şi a fost supusă de urgenţă unei operaţii de cezariană, la cel mai bun spital din America. Din fericire, totul s-a încheiat cu bine, iar acum vedeta se bucură de prima plimbare cu băieţelul ei.

Delia Antal are toate motivele din lume să răspire uşurată. După ce s-a rugat mult să rămână însărcinată şi a urmat tot felul de tratamente timp de 15 ani, era să piardă totul într-o secundă. Actriţa a depăşit cu o lună termenul la care urma să-l aducă pe lume pe bebelişul ei şi deşi se afla în travaliu de mai multe zile a rămas la domiciliu de frică să nu nască prin cezariană. Văzând că lucrurile se complică, vedeta a apelat până la urmă la medici şi a reuşit să-şi salveze bebeluşul, căruia inima era să i se oprească. Întreaga poveste, care îţi dă fiori pe şira spinării ,a fost spusă chiar de proaspăta mămică.

"După 3 zile şi jumătate în travaliu la domiciliu apoi încă o jumătate de zi în spital a trebuit să intru la cezariană. Inima copilului meu a dat greş, da, aşa e... era să moară. Aproximativ 10 de medici au mers într-o grabă în camera mea şi în mai puţin de 40 de minute, copilul meu plângea, dar a avut probleme respiratorii. Aiden a fost dus la Terapie Intensivă. Am pierdut atât de mult sânge. Copilul a avut 4.256 kg. la naştere. Cea mai sigură opţiune a fost să-l ascult pe ginecologul meu. Următorul film pe care îl fac e despre sarcina mea", a mărturisit actriţa, încă marcată de lucrurile care s-au petrecut în viaţa ei. Delia şi-a scos la o primă plimbare bebeluşul pe străzile din Beverly Hills. 

Mai multe