Abigail, la primul festival de la Reno! Cântăreața s-a întors peste Ocean, după un zbor greu!

28 iulie 2014 23:00   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cântăreața Abigail s-a întors în America, după o perioadă de două săptămâni petrecută în România, unde şi-a lansat piesa “Take me higher”, compusă de Cristi Faur.

A avut un zbor greu şi o cursă de avion ratată, artista reușit să ajungă, într-un final, la prima ediţie a Festivalului românesc de la Reno, unde a fost invitata special a evenimentului. “Anual, în luna septembrie şi eu organizez un astfel de festival în Sacramento, dar mă bucur că şi la Reno, un oraş din Nevada a avut loc un astfel de eveniment la care au luat parte aproximativ 200 de persoane, majoritatea americani”, a mărturisit Abigail.

Prin evenimentele pe care le organizează românii în SUA, vor să demonstreze că nu au uitat tradiţiile, dar şi să arate cetăţenilor americani o parte din tradiţii şi cultura noastră. “Am fost impresionată de o echipă de dansatori, cu vârste în jur de 80 de ani, care au dansat mai multe dansuri populare româneşti. Toţi sunt cetăţeni americani, care învaţă de la o profesoară de 93 de ani. E foarte interesant modul lor de gândire, că oricare ar fi vârsta noastră fizică, ne putem bucura de viaţă şi putem învăţa lucuri noi”, ne-a mai povestit Abigail, care se bucură şi de faptul că noul său single a avut ecouri bune şi în rândul americanilor, fiind deja, în discuţii, cu un manager.

Mai multe