Accidentare stupidă la Exatlon! Din ce cauză a ieșit Andrei Stoica din joc

18 februarie 2018 21:03   Vedete românești
Ultima actualizare:

După multe probe fizice, în care concurenții de la Exatlon au trebuit să-și pună la contribuție întreaga forță fizică, dar și concentrarea, iată că duminică, 18 februarie, a venit rândul unui test de îndemânare și răbdare, care nu ar fi trebuit să le pună dificultăți de natură fizică.

Chiar și așa, Andrei Stoica, membru al echipei Faimoșii, a avut parte de o accidentare de-a dreptul ciudată. După ce și-a dus la bun sfârșit proba în care trebuia să aranjeze șase bile în șase găuri și a mers pe banca echipei sale, luptătorul Andrei Stoica a sesizat că ceva nu este în regulă cu el. Unul din genunchi i-a cauzat probleme, motiv pentru care a trebuit să ceară intervenția medicilor, iar colegii săi, Vladimir Drăghia și Giani Kiriță, l-au ajutat să se deplaseze în afara platoului.

Alarmat, Andrei se temea să nu fie vorba de ligamente, mai ales că a spus că i-a pocnit ceva în zona genunchiului. Concurentul a ajuns la spital și s-a întors în cârje, cu piciorul bandajat până la coapsă.

"Lipsa vitaminelor și a mâncării se simte. Într-o lună și jumătate am slăbit mult. M-am așezat pur și simplu pe bancă, mi-a trosnit genunchiul și mi s-a blocat", a spus Andrei Stoica.

Mai multe