Aceasta e cauza problemelor lui Brigitte? „N-am știut ce-mi pune în buze”

29 iunie 2016 11:37   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vestea că Brigitte Sfăt (39 de ani) se confruntă cu o problemă gravă de sănătate a căzut ca un trăsnet în dimineața zilei de 29 iunie. Soția fostului tenismen Ilie Năstase a cerut un ”răgaz” de la Divinitate pentru ”a pune lucrurile în ordine" și și-a cerut scuze public de la persoanele față de care crede că a greșit de-a lungul vieții.

29 iunie 2016. „În urma unor investigații cu câteva zile în urmă am aflat că în interiorul meu se dezvoltă două tumori și este necesară o intervenție de extirpare”, a anunțat Brigitte pe contul personal de Facebook.

20 februarie 2014. Click! dezvăluie în exclusivitate intenția soției lui Ilie Năstase de a-și opera buzele, îngrijorată că subtanța pe care și-o injectase cu mai bine de zece ani în urmă i-ar putea provoca probleme grave de sănătate.

”Acum 12 ani, mi-am injectat în buze bioalcamid, substanţă despre care s-a dovedit că are un crescut risc cancerigen. Cam 30 la sută. Eu nu am ştiut atunci ce-mi pune doctorul în buze. De-a lungul timpului, substanţa asta s-a strâns şi a migrat prin buze, iar singura soluţie este să o scot chirurgical. Voi merge peste trei săptămâni, pentru operaţie, la o clinică din Germania. Mi-e frică să mai stau aşa", a declarat Brigitte Sfăt pentru Click!

Ce este bioalcamidul, subtanța folosită de Brigitte

Bioalcamidul, substanţa pe care a avut-o Brigitte în buze, e un polimer sintetic, sub formă de gel care, prin injectare, are scopul de a umple ţesuturi. Dacă iniţial a existat un entuziasm general în rândul chirurgilor plasticieni legat de acest produs, rezultatele au fost dezastruoase, aşa că acum nu se mai foloseşte.

Mai multe